Українська Греко-Католицька Церква. Львівська Архиєпархія, м.Львів, пл.Кропивницького 1, тел. (032)2334073, email: [email protected]
"Великий дар — сльози в молитві, а захоплюватися бісівськими помислами — те саме, що смерть." (Св.Єфрем Сирійський)

Путін – останній імператор Росії, після якого вона розлетиться, – о. Рафаїл Турконяк

Переглядів: 2827Коментарі: 0

Володимир Путін – це останній імператор Росії, після нього вона розлетиться на кавалки і Москва перестане існувати.

Таку думку 8 травня на прес-конференції висловив о. Рафаїл Турконяк, архимандрит УГКЦ, доктор богослов’я і літургіки, лауреат Шевченківської премії за переклад Острозької Біблії українською мовою, видатний дослідник і перекладач Святого Письма.

Як повідомляє ІА ЗІК, відповідаючи на запитання, що чекає Україну у найближчий час і чим для неї закінчиться теперішня ситуація, знаменитий перекладач Острозької Біблії зазначив: «Я не є пророком у тому значенні, що можу вам сказати: буде такого-то дня, о такій-то годині. Того я не маю і навіть на таке не претендую. Бували випадки в минулому, коли я певні речі сказав і вони таки збулись. Я вважаю, що Господь Бог до всіх нас говорить. Проблема в тому, що ми не є наставлені на ті хвилі… Відтак, мусимо наставити свої духовні вуха на Божу хвилю, бо Бог говорить весь час. У Святому Письмі ясно сказано, що всі християни є пророки. Пророк – це не той, хто передбачає майбутнє, а той, хто говорить в Боже ім’я і ті речі, які він говорить, збуваються».

О. Рафаїл Турконяк підкреслив: «Що я можу вам сказати про майбутнє? Не можу стверджувати коли, але можу з впевненістю сказати, що Путін – це останній імператор Росії. Після нього вона розлетиться на кавалки і Москва перестане існувати. Станеться це дуже скоро, але що означає в Бога скоро? Святий Петро казав, що для Бога один день це як для нас тисяча років, а так, як тисяча років – для нього один день. Так що це в часах Божих».

Також, зі слів доктора богослов’я, «цю війну ми виграємо».

«Путін фактично прирівняв себе до Гітлера. Подивімось на його дії – він діє так само, як Гітлер… Світ і Господь Бог дав Гітлеру, вибачте, по писку, так само і Путіну дадуть…», – переконаний о. Рафаїл Турконяк.

Джерело:ZIK

Залиште коментар!

grin LOL cheese smile wink smirk rolleyes confused surprised big surprise tongue laugh tongue rolleye tongue wink raspberry blank stare long face ohh grrr gulp oh oh downer red face sick shut eye hmmm mad angry zipper kiss shock cool smile cool smirk cool grin cool hmm cool mad cool cheese vampire snake excaim question


(Щоб коментувати анонімно, введіть ім'я і символи внизу).Анонімні Коментарі буде опубліковано після перевірки.
Зареєструйтесь тут, щоб отримати відповідь на e-mail. Як реєструватися читайте тут

    

  

вкажіть своє ім'я, і введіть символи внизу

(Обов'язково)